Bevæg dig glad

Bevæg dig glad

Træning hvor målet primært er at styrke ryg- og mavemuskler, men alle muskelgrupper bliver gennemarbejdet og styrket. Øvelserne foregår i et tempo som afpasses efter den enkelte gymnast og evt. udfordringer, men der bliver god mulighed for at få pulsen op. Træningen indeholder sekvenser hvor knogletræning, smidighed og balance er vigtige elementer. Træningen er et tilbud for både mænd og kvinder. En træningstime indeholder typisk: Opvarmning, pulsen op, styrketræning, en leg/dans, fitness øvelser, pilatesøvelser og der afsluttes med stræk og afspænding.
Det er ikke et opvisningshold, men dem som har lyst, deltager normalt med en lille ”smagsprøve” på holdets træning ved foreningens årlige opvisning d. 7. marts 2020. Det sociale samvær på holdet prioriteres højt og lattermusklerne bliver også rørt.

Praktiske oplysninger

Tid:  Tirsdage kl. 18.00-19.00 (opstart uge 37)

Sted: Nordfalster Idræts- og Kulturcenters Multihal

Pris: Månedskort gældende til alle foreningens fitness-hold: 150 kr.

Klippekort gældende til alle foreningens fitness-hold: 10 klip for 300 kr. 20 klip for 500 kr.

GRATIS TRÆNING I UGE 1+2.

Ingen forudgående tilmelding - bare mød op! Køb af klippekort/månedskort skal ske hos instruktøren på holdet ifm. træningen (kontant eller MobilePay nr. 76160)

Der kan i løbet af sæsonen blive taget billeder under træningen til brug i forbindelse med foreningens markedsføring. Ønsker du ikke dette, bedes du give os besked.