Bokwa

Bokwa

Bokwa spreder sig stadig over hele verden. Varighed: 60 min. inkl. opvarmning, nedkøling og udstræk. Bokwa, er for dig, som har lyst til at bevæge dig til de sidste nye hits. Vi danser bogstaver, tal og tegn, som du tegner med dine fødder. Bokwa er fyldt med Cardio og fitness træning.

Jeg gennemgår hvert bogstav helt fra bunden af. Vi kan opnå en forbrænding fra 400 til 800 cal på en time. Fodtøj: Løbesko med en god stødabsorbering. Jeg anbefaler denne træningsform til alle, fordi den kan laves på mange niveauer og jeg skal nok vise vejen. Her har du/I en fantastik mulighed for at træne sammen med jeres nærmeste, børn - ægtefælle - ven osv..... Kom og få øje på denne dejlige dansetræning:-)

Praktiske oplysninger

Tid:  Tirsdage kl. 17.00-18.00

Sted: Nordfalster Idræts- og Kulturcenters Multihal

Pris: Månedskort gældende til alle foreningens fitness-hold: 150 kr.

Klippekort gældende til alle foreningens fitness-hold: 10 klip for 300 kr. 20 klip for 500 kr.

Ingen forudgående tilmelding - bare mød op! Køb af klippekort/månedskort skal ske hos instruktøren på holdet ifm. træningen (kontant eller MobilePay nr. 76160)

Der kan i løbet af sæsonen blive taget billeder under træningen til brug i forbindelse med foreningens markedsføring. Ønsker du ikke dette, bedes du give os besked.