CrossGym

CrossGym

CrossGym® er for alle: Fra eliteidrætsudøveren til den overvægtige, fra teenageren til pensionisten. Det er funktionel og intens træning for alle uanset alder, vægt og fysik.

Det er et godt og effektivt koncept, som appellerer til rigtig mange – både dem som skal i gang med at dyrke motion, men også dem som kan bruge CrossGym® som et supplement til deres øvrige træning. Træningsformen øger nemlig iltoptagelsen og giver en optimeret fedtforbrænding på op til 3 timer efter endt træning.

Hver træning er bygget op omkring en WOD (WorkOut of the Day) med udøverens egen vægt som modstand og derudover trænes der med ketllebells, slammerballs/medicinbolde, bokshop, håndvægte, pull-up bars, elastikker m.m.

Ifølge WHO og Sundhedsstyrelsen er det vigtigt at træne med høj intensitet og bevare muskelstyrken. Og det er lige præcis det CrossGym® kan. Konceptet bygger på principper fra mange forskellige træningsformer og giver mulighed for træning med høj puls og intensitet. Det betyder, at kredsløb og muskulatur bliver udfordret hver gang med stor variation, høj musik og godt humør.

Praktiske oplysninger

Tid:  Tirsdage kl. 19.15-20.15 (opstart uge 34) Torsdage kl. 18.00-19.00 Lørdage kl. 9.00-10.00

Sted: Nørre Alslev Idræts- og Kulturcenters Multihal

Pris:  Månedskort gældende til alle foreningens fitness-hold: 150 kr.

Klippekort gældende til alle foreningens fitness-hold: 10 klip for 300 kr. 20 klip for 500 kr.

Ingen forudgående tilmelding - bare mød op! Køb af klippekort/månedskort skal ske hos instruktøren på holdet ifm. træningen (kontant eller MobilePay nr. 76160)

GRATIS TRÆNING FOR ALLE I AUGUST OG UGE 1+2! Sidste træning er i uge 26. OBS: Træningen er afyst d. 6. april

Der kan i løbet af sæsonen blive taget billeder under træningen til brug i forbindelse med foreningens markedsføring. Ønsker du ikke dette, bedes du give os besked.

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen