Funfit - Kvinder

FunFit - kvinder

Holdet for skønne kvinder, der har prioriteret familie, arbejde eller andet, men nu har lyst til at komme i gang med at dyrke motion igen i et fantastisk kvinde-fællesskab, hvor der er plads til alle!

Der tilbydes holdsports-orienterede aktiviteter til kvinder, der ønsker at forene humor, sociale relationer og fysisk aktivitet. Det kræver INGEN forudsætninger eller kendskab til holdsport for at deltage! Det vigtigste er at vi får bevæget os og har det sjovt!

Træningen varieres fra gang til gang, men består som hovedregel af opvarmning, 1-2 holdsportsaktiviteter og lidt styrketræning. Holdsportsaktiviteterne kan bl.a. være floorball, volleyball, høvdingebold, "disc golf" (frisbee) og foreningens øvrige holdaktiviteter såsom Yoga, CrossGym og DanceFitness vil også blive introduceret i løbet af sæsonen.

Den sidste træning i måneden er på 1½ time, så der er tid til ”3. halvleg” med hyggesnak og en tår at drikke.

Tag veninden, søsteren, nabo-konen, kollegaen eller svigerinden under armen og mød op til nogle sjove timer!

Praktiske oplysninger

Tid:  Onsdage kl. 19.30-20.30 (opstart uge 37) Ingen træning i skolernes ferier.

Sted: Nordfalster Idræts- og Kulturcenters Sportshal


Pris (vælg den løsning der passer dig): Kontingent (engangsbetaling): 550 kr. pr.sæson (uge 37-10)

Månedskort gældende til alle foreningens fitness-hold: 150 kr. Klippekort gældende til alle foreningens fitness-hold: 10 klip for 300 kr.

20 klip for 500 kr.

GRATIS TRÆNING I UGE 1+2. Betaling af kontingent/klippekort/månedskort skal ske hos holdlederen på holdet ifm. træningen (kontant eller MobilePay nr. 76160)

Ingen forudgående tilmelding - bare mød op!

Det er muligt at starte på holdet i løbet af sæsonen ved henvendelse til holdlederen.

Der kan i løbet af sæsonen blive taget billeder under træningen til brug i forbindelse med foreningens markedsføring. Ønsker du ikke dette, bedes du give os besked.
Instruktør

Michelle Jørgensen, tlf. 3178 5558