Jump4Fun 2022/2023

Jump4Fun (6-13 årige)

Jump4Fun

  • Er du mellem 6-13 år, og savner du at gå på et foreningshold, hvor alle kan være med uanset niveau?
  • Vil du finde glæden ved at være aktiv i et fællesskab for både drenge og piger?


Så kom og gå til Jump4fun i Nørre Alslev Gymnastikforening! Der er løbende tilmelding, så du kan altid starte. Til Jump4fun laver vi træning, hvor leg, godt kammeratskab og bevægelsesglæde er kodeordene.


Det er meget alsidig træning, hvor vi bl.a. laver forhindringsbaner, spiller høvdingebold, stikbold og fangelege på forskellige måder. Vi leger træningen ind, og du er med til at bestemme, hvilke lege og øvelser, der skal ske på holdet. 


Tirsdag d. 20. september 2023 laver vi udendørs event på holdet. DGI-træner Thomas kommer og laver natur-træning med os, og efter træning laver kokken Benjamin bålmad med os.

Husk derfor tøj og sko til udendørs træning. Forældre forventes at deltage i bålmad kl. 17.30 efter træning, og er også meget velkomne til naturtræning kl. 16.30.

Mødested er stadig i multihallen.En del af Jump4fun er, at der er ekstra fokus på, at du finder dig godt tilpas på holdet. 

Tøv ikke med at kontakte holdets foreningsguide, Susanne Skov på tlf. 24648238, hvis du gerne vil vide mere, skal have hjælp til tilmelding eller blot en snak om holdet.

Praktiske oplysninger

Tid:   (opstart uge 37)

Tirsdage  kl. 16.30-17.30

Ingen træning i skolernes ferier.

Sted: Nordfalster Idræts- og Kulturcenters Multihal


Kontingent: 400 kr. pr. sæson (uge 37-17)


Der kan i løbet af sæsonen blive taget billeder under træningen til brug i forbindelse med foreningens markedsføring. Ønsker du ikke dette, bedes du give os besked.