Jumping Fitness

Jumping Fitness

Jumping® Fitness er en ny, skøn og glad fitness-form for alle.

Jumping® Fitness er effektiv træning på små trampoliner. Træningsformen styrker balance og kondition og træner kernemuskulaturen. Trampolinens støddæmpende virkning gør, at led ikke bliver belastet på samme måde som fx ved alm. hop og løb. Vigtigt at vide er, at denne fitnessform IKKE er at forveksle med hop i almindelig kendte trampoliner. Grundet den bløde affjedring, får du slet ikke det tryk i bækkenbunden, som du normalt vil gøre i en almindelig havetrampolin. Fantastisk sjov og effektiv træning til skøn musik.

Bemærk:

  • Der skal anvendes indendørs sko
  • Trampolinerne kan bære vægt op til 120 kg.
  • Max. 15 deltagere på et hold
  • Minimumsalder er 7. klasse (ellers henvises til vores hold Junior Jumping Fitness)
  • Jumping Fitness frarådes i forbindelse med hjerte- og kredsløbssygdomme, graviditet og hvis du lige har født (4-6 mdr. efter fødsel er det dog fantastisk bækkenbundstræning)
Praktiske oplysninger

Tid:  Onsdage kl. 18.15-19.15 (opstart uge 34) Fredage kl. 16.15-17.15 Søndage kl. 9.00-10.00

Sted: Nordfalster Idræts- og Kulturcenters sportshal og multihal

Pris:  Månedskort 150 kr. gældende til alle foreningens fitness-hold.

Klippekort gældende til alle foreningens fitness-hold: 10 klip for 300 kr. 20 klip for 500 kr. Køb af månedskort og klippekort skal ske hos instruktøren på holdet ifm. træningen (kontant eller MobilePay nr. 76160)

OBS: Gratis træning i uge 34+35 og uge 1+2.

Tilmelding: Tilmelding sker via dette link: https://www.holdsport.dk/team_...

Når du har oprettet en profil er det muligt at tilmelde sig de enkelte træninger. Det er i alles interesse at der ikke står tomme trampoliner, så vi henstiller til at evt. afbud sker i god tid (senest 2 dage før træningen).

Der kan i løbet af sæsonen blive taget billeder under træningen til brug i forbindelse med foreningens markedsføring. Ønsker du ikke dette, bedes du give os besked.