Junior Falster

Junior Falster

Når fællesskabet i gymnastikken bliver en del af din hverdag!

Som juniorgymnast bliver du udfordret inden for både rytme- og springgymnastikken. Vi arbejder med styrke og smidighed, udholdenhed og præcision, redskaber og alt det andet, for at blive klar til at lave forårets flotteste opvisninger.

Vi vil holde ekstratræning ca. en gang om måneden for at udvikle vores rytme- og springfærdigheder, for at have ekstra tid til at øge niveauet - både individuelt og for holdet samlet - samt for at skabe et stærkt fællesskab blandt gymnasterne. Og vi har det virkelig sjovt sammen!

Vi instruktører glæder os til en super lækker sæson med masser af smil på læben, sved på panden og god gymnastik - og selvfølgelig til at se alle jer, både nye og gamle gymnaster! Vi vil, når datoerne er endeligt fastlagt, melde nærmere ud omkring både lang weekendtræning, ekstratræninger og opvisninger - som vi forhåbentligt skal lave mange af.

Vi glæder os til at se jer! 

Praktiske oplysninger

Aldersgruppe: Piger og drenge 12 til 18 år

Instruktører:

Kathrine Bergholz Petersen

Cecilie Bergholz Petersen

Jonas Høegh-Andersen

Daniel Larsen

Jens K. Pedersen

Tid og sted: Torsdage kl. 17:30 - 19:30, med start i uge 36 Nørre Ørslev Gymnastikforening, Gymnastikhuset i Horreby hallerne, Nykøbingvej 198, 4800 Nykøbing

Pris: 910,00 DKK

Tilmelding og yderligere info på www.NØG.dk.

Ved spørgsmål kontakt holdleder Jens Pedersen tlf.: 21 61 09 83 eller kontaktperson fra NØG bestyrelsen Vivi Thiesson tlf.: 26 36 01 06.