Mandfolk på MTB - 2021

Mandfolk på MTB

For mænd som holder af at spise sig mæt om aftenen og måske fylder godt i landskabet. Her er der plads til ”Hr. Danmark”! Hos os handler det hverken om at tabe sig eller tælle kalorier. Vi holder også gerne en ekstra pause undervejs for at fortælle et par gode røverhistorier 😃

Det sociale, fællesskabet og hyggen er i centrum, og man behøver ikke at have kørt på mountainbike tidligere for at deltage. Tværtimod. Vi opfordrer folk, som er helt grønne, til at møde op og være med. Vi kører hverken hurtigt, langt eller udfordrende!

Vi kaster os ikke ud på udfordrende single track, men kører rolige ture på skovveje, stier og steder, hvor vi alle kan være med. Vi vil have flere helt almindelige mænd op af sofaen og ud i naturen og nyde fællesskabet sammen med en masse andre gode mennesker.

Er du interesseret? Har du spørgsmål? Er du nysgerrig og vil gerne følge lidt med på sidelinjen? Meld dig ind i vores facebookgruppe, hvor du kan følge med i projektet https://www.facebook.com/group...

Praktiske oplysninger

Tid:  Søndage kl. 10 

Mødested: Se holdets facebook-gruppe fra gang til gang

Pris: 250 kr. for uge 13-41.

Ingen forudgående tilmelding, bare mød op!

Meld dig gerne ind i facebookgruppen: Mandfolk på MTB - Nørre Alslev GF https://www.facebook.com/group...

Der kan i løbet af sæsonen blive taget billeder under træningen til brug i forbindelse med foreningens markedsføring. Ønsker du ikke dette, bedes du give os besked.